• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Председник Општине Ервеник узвратио пријатељску посетуУ четвртак, 7. новембра у посети Општинској управи Старе Пазове боравио је Предраг Бурза, председник општине Ервеник, Република Хрватска. На заједничком састанку, представници двеју локалних самоуправа истакли су значај добрих односа и досадашњу сарадњу која је остварена у протеклом периоду.

Оба председника су се нарочито осврнули на чињеницу да Ервеник уз општине Бискупија и Кистање, спада у групу ретких општина у Републици Хрватској у којима већину чине Срби, и подсетили на родбинску и пријатељску повезаност становништва општине Стара Пазова са становништвом поменутих општина.

У срдачном разговору Предраг Бурза је подсетио на посету председника Ђорђа Радиновића, која је прошлог лета уприличена у овим општинама и истакао захвалност ученика из Ервеника, који су тада од Општине Стара Пазова на поклон добили школски прибор. Такође, Предраг Бурза се захвалио нашој локалној самоуправи што је омогућила становницима који имају право гласа у Хрватској, да одпутују и гласају на локалним изборима у српским општинама.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter