• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Амбуланти у Новим Бановцима возило за потребе кућне негеПредседник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић јуче је у Новим Бановцима посетио амбуланту Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" Стара Пазова и овом приликом уручио кључеве возила марке Фиат пунто.

Возило је намењено је за потребе кућне неге и теренске посете пацијентима на територији целог Подунавља. Кључеве и возило је примила др Нада Предић, шефица амбуланте у Новим Бановцима.

„Свесни чињенице да постоји велики број пацијената, који због лошијег здравственог стања или старости не могу да долазе на редовне прегледе и контроле у домове здравља, одлучили смо да обезбедимо возило, које ће лекарима помоћи да ефикасније раде, а грађанима омогућити кућне лекарске посете и квалитетније лечење. Ово је само један од аспеката помоћи и бриге о грађанима са територије наше Општине“, истакао је председник Општине Ђорђе Радиновић.

Поред др Предић уручењу возила је присуствовао и др Рада Инђић, директор Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај“ и особље новобановачке амбуланте. Директор је још једном захвалио председнику Општине на томе што је препознао потребе лекара и грађана и помогао да се и у овом делу Општине старијим и немоћним лицима, корисницима здравствених услуга, омогући лечење и нега код куће.

Галерија фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter