• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Поклон прибори и књиге за све ђаке прваке старопазовачке ОпштинеЂорђе Радиновић, први човек старопазовачке Општине пожелео је данас свим ђацима са територије Општине успешан наставак школовања, а посебне честитке и жеље за срећан полазак у школу и много лепих тренутака у будућем школовању, упутио је ђацима првацима, којих је ове године укупно 676.

Општинска управа на челу са председником Општине припремила је ове године за ђаке прваке, поклон школски прибор и књиге „Прварица“ и „Мој завичај“, које им ће им послужити као помоћна средства у савладавању градива и стицању нових знања. Како би на најбољи начин поздравио прваке и лично им упутио лепе жеље и своју подршку, председник Радиновић је данас, првог радног дана школе, посетио ОШ „Слободан Савковић“ у Старим Бановцима и ОШ „Херој Јанко Чмелик“ у Старој Пазови. Осим председника дружењу са ђацима присуствовале су и начелница за друштвене делатности Милка Симић и начелница за спорт, омладину и културу Општине Стара Пазова, Љибушка Лакатош, које су заједно са њим уручиле поклоне, док су посебно изнеђење били слаткиши.

У свом кратком обраћању ученицима председник Радиновић им је пожелео да се брзо и успешно прилагоде новим обавезама, али и да се труде да буду добри и узорни ђаци. Текст честитке коју је од председника добио сваки ђак, који је данас први пут сео у ђачку клупу, завршава се поруком: „Срећан полазак у школу, пуно нових знања, лепих другарстава и успеха у учењу жели вам Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова“.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter