• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Председник Општине са младим спортистима и ансамблом представе ВавилонУ петак, 16. августа гости председника Општине Ђорђа Радиновића били су млади старопазовачки спортисти који су својим успесима, на недавно одржаним државним и европским такмичењима, остварили завидне резултате и тиме учинили Општину, родитеље, тренере и све грађане особито поносним.

Приликом овог сусрета упућене су им честитке и захвалност за истрајност, труд и најбоље представљање Општине и своје земље на престижним такмичењима уз жељу за нове успехе и победе у наредним надметањима.

Пријему су присуствовали Марија и Милош Станковић, чланови шах клуба Бановци-Дунав који ће ускоро учествовати на Европском првенству у Будви, Емијила Јекић и Валентина Гагић, чланице Кајакашког клуба “Бановци“ из Старих Бановаца које су на првенству Војводине освојиле треће место и Марта Биреш из Стрељачког клуба Јединство из Старе Пазове која је недавно на првенству Србије у гађању малокалибарском пушком 3 пута 40 метака освојила друго место.

Спортисти су захвалили председнику на пријему, подршци и помоћи коју пружа и обећали да ће се потрудити да постижу још боље резултате и буду достојни представници наше Општине. Пријему је присуствовала и Љибушка Лакатош начелница за спорт и омладину Општине Стара Пазова.

Нешто касније, након одласка младих спортиста, председник је примио и чланове ансамбла представе Вавилон, Словачког позоришта "ВХВ" из Старе Пазове, који је ове године освојио више награда на различитим фестивалима, међу којима су и прва награду на Републичкој смотри аматерских позоришних друштава Србије и пет од укупно девет златних маски на Фестивалу Фестивала у Требињу. Аутор и редитељ представе Вавилон Мирослав Кожик захвалио се на помоћи и подршци Општине.

"Општина Стара Пазова ће и у будућности помагати свима, који промовишу Општину, упућују на праве вредности, које ће помоћи да нашу омладину склонимо са улице, све позитивне садржаје у оквиру којих ће млади имати могућност да унапреди своје таленте и интересовања. Овде нарочито мислим на спорт, уметност , као и активности из других значајних друштвених области", истакао је председник Радиновић у свом обраћању.

Овом приликом, председник је спремио за све госте пригодне поклоне, јер су и Општина и њени грађани од ових сјајних, младих и узорних људи дибили више него вредне поклоне - признања и медаље, које ће дуго сведочити о значајном потенцијалу који рађа марљив и предан рад и залагање.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter