• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Сећање на пострадале херојеПоводом 4. јула Дана борца данас је у Старој Пазови делегација СУБНОР-а општине, представници Војске Србије, месне организације бораца и резервних војних старешина положила венце на спомен обележје у центру Старе Пазове и обележје народном хероју Јанку Чмелику и тако одала пошту свим погинулим борцима.

Полагању венаца и одавању поште херојима, који подсећају на славну прошлост, присуствовао је и Горан Врањеш, заменик председника Општине и Богдан Миљевић председник ИО Савета МЗ Стара Пазова.

У име општинске организације СУБНОР-а испред спомен обележја у центру Старе Пазове говорио је председник Милан Пјевац, а испред спомен обележја народном хероју Јанку Чмелику обратио се председник месне организације бораца Стара Пазова Шимо Домоњи.

Такође, у Новим Бановцима, на споменик жртвама фашизма и погинулима у ратовима деведесетих чланови Месне организације СУБНОР-а положили су венац. Говорећи о овом празнику и Дану устанка, Јосип Порчић, председник Месне организације СУБНОР-а се захвалио локалној самоуправи на подршци, а Миомир Банудука, секретар борачке организације је говорио о социјалном положају бораца и двојним аршинима међународних судова приликом утврђивања ратних злочина. Венац су данас у Новим Бановцима положили Јованка Рнић и Никола Предовић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter