• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Почиње сезона у Спортско-рекреативном центру БазениБазени Спортско-рекреативног центра у Старој Пазови званично почињу са радом у петак 28. јуна 2013. године. Kарте ће унапред моћи да се купе већ од среде, 26. јуна од 10 часова у објекту на базенима, где ће се продавати и током целе купалишне сезоне. Радно време центра је од 10 до 19 часова, а цене карата за децу су 150 динара, док ће за одрасле износити 300 динара.

Када су у питању сезонске карте за децу треба издвојити 2000, а за одрасле 5000 динара.

Како би базене у потпуности припремили за топле летње дане и велики број посетилаца Дирекција за изградњу Општине Стара Пазова предузела је следеће радове: монтиране су допунске инсталације за лакше управљање базеном, отклоњене примедбе из гарантног периода и доведене све инсталације у исправно стање, обављена техничка припрема базена, постављени додатни тоалети, замењена осушена стабла и посађено сезонско цвеће и постављене плочице по жардињерама на улазу, уклоњен коров и посађена нова трава, постављене заштитне ограде око зелених површина, проширен плато око базена чиме је спречено прљање базена, повећан капацитет и омогућен додатни простор за лежаљке.

У циљу што квалитетније услуге, Спортско рекреативни центар ће ове сезоне обухватити и бројне пратеће садржаје за све грађане, који ће расхлађење од високих летњих температура потражити на базенима. Такође, редовну контролу квалитета воде вршиће Завод за јавно здравље Сремска Митровица, а на базенима ће дежурати стално екипа хитне помоћи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter