• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

OBO Betterman свечано обележио 15 година пословања у СрбијиПозната немачка Компанија OBO Betterman обележила је свечаним догађајем у свом пословном објекту, надомак Спортског центра ФСС-а у Старој Пазови,15 година од почетка пословања у Србији, кao и 102 године од оснивања компаније од стране Франца Бетермана.

Поред великог броја сарадника, пословних партнера и пријатеља, свечаности су присуствовали челни људи компаније у Србији, као и руководство из Немачке уз запослене компаније из околних земаља. Добродошлицу су пожелели директор компаније у Србији Саша Клашић, директор компаније Андреас Бетерман, као и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

„Имам посебну част и изузетно задовљство да присуствујем отварању Вашег новог пословног објекта и 15-годишњици успешног пословања у Србији. Све то има још већу димензију, јер сте за место улагања одабрали нашу Општину и тиме нам указали посебну част препознавши Стару Пазовукао место сигурних улагања у доба великих ризика.Вашим избором пружили сте нам могућност да у будућој сарадњи потврдимо да смо били Ваш прави избор, а то ће бити још један пример добре праксе да је инвестирање у нашу Општину уносно. Наша локална самоуправа има још једног квалитетног члана пословне заједнице који ће заједно са нама градити бољу будућност Старе Пазове,“ поручио је у свом обраћању председник Општине Ђорђе Радиновић.

Компанија OBO Bettermanу Србији лидер је у снабдевању електросистемима одакле покрива и тржишта у Црној Гори, Македонији и Босни и Херцеговини уз подршку пословању и на територији Албаније.Са преко 3000 запослених на 60 тржишта у свету годишњи промет компаније достиже 400 милиона еура, а број производа којим располаже је око 30.000 у седам производних сегмената. Пословни објекат у Старој Пазови заузима 1800м2 магацинског и око 600м2 простора.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter