• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Престижно признање за пословну изузетност, као јединој локалној самоуправу у Србији и региону југоисточне Европе, припало Општини Стара ПазоваЂорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова на свечаности у хотелу Метропол у Београду примио је Регионалну награду "Бизнис партнер 2013".

Под слоганом "У бизнису, као и у животу најважнији је партнер" компанија "Mass Media International" традиционално већ 19 година, на основу независног истраживања тржишта, оцена и предлога пословних партнера, додељује ово значајно признање са циљем да скрене пажњу јавности и укаже на позитивне примере институција и компанија које у свом пословању негују добре пословне праксе, воде рачуна о друштвеној заједници и својим радом доприносе развоју привреде.

Посебно признање за пословну изузетност, најбољи допринос развоју пословне климе у Србији и пословне сарадње у региону, примио је председник Општине Стара Пазова и том приликом захвалио свима који су оваквим признањем указали поверење локалној самоуправи на чијем је челу. „Ваше признање је од великог значаја за нас јер сведочи о позитивним реакцијама на труд који улажемо како би ојачали привреду, али и подигли стандард живота наших грађана. Наша стратегија је да овај циљ постигнемо решавањем кључних инфраструктурних питања, стварања што бољих услова за даљи развој, повољног пословног окружења за инвеститоре и отварањем нових радних места. Чињеница да смо препознати као најбољи бизнис партнер међу свих 150 општина у нашој земљи нас обавезује да наставимо да радимо још професионалније и боље“, закључио је Ђорђе Радиновић приликом примања награде.

Међу лауреатима ове године су и: "Подравка", "Кока-Кола ХБЦ Србија", Машински факултет Универзитет у Београду, ОМВ, Термоелектране "Никола Тесла" – ТЕНТ, "Делта Генерали осигурање", ЈП "Војводинашуме" Петроварадин, ЈКП "Градске пијаце Београд", ПК Војводине и многи други, укупно 30 награђених.

Свечаној церемонији, након конференције за медије, уз мултимедијално представљање награђених компанија, присуствовавало је преко 500 емининетних званица, које чине успешни привредници из Региона југоисточне Европе, чланови дипломатског кора, уважене личности из јавног и културног живота Региона, великог броја медија и многих других.

Најласкавија награда "Бест партнер 2013" додељена је на крају свечане церемоније само једној међу награђеним компанијама коју су тајним гласањем изабрали овогодишњи лауреати.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter