• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Одржано 15. Републичко такмичење у ШОСО Антон Скала у Старој ПазовиПодржавајући различитости и солидарност председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић свечано је у петак, 17. маја у ШОСО "Антон Скала" у Старој Пазови отворио 15. Републичко такмичење у знању и вештинама ученика школе за основно и средње образовање из подручја рада, текстилства и кожарства.

„Заиста ми је припала велика част да отворим ово такмичење, где ви драга децо имате прилику да покажете своје таленте, знање и умеће. Желим Вам свима да се лепо дружите, али искористио бих и прилику да кажем да сви заједно морамо да се залажемо да не буде дискриминације, која је крајње непожељна појава. Уз подршку вас младих и свих нас грађана Стара Пазова може постати пример другима. Пре свега ми се залажемо за солидарност и то је још један разлог да као Општина увек подржимо овакве пројекте", истакао је Ђорђе Радиновић.

Тања Тодоровић, директорка ШОСО „Антон Скала" је свој деци и свима који су дошли пожелела добродошлицу и да им овај дан дуго остане у лепом сећању. Присутнима се потом обратила и председница Заједница специјалних школа Републике Србије Рада Ракочевић и представници других званичних институција.

Ово је била нарочита прилика и да се омогући не само такмичење већ и дружење деце. На овом јубиларном, 15. по реду, такмичењу школа „Антон Скала" је имала највише до сада учесника, а у новоуспостављеној такмичарској дисциплини ткању, убедљиву победу је однела управо школа донаћин. У категорији шивачи текстила прво место је освојила Видосава Милошевић из школе "Свети Сава" из Умке, а у категорији конфекцијски шивачи прво место је поделило шест такмичара. Максималних 100 бодова је освојио Милош Радојковић из Пирота.

На крају догађаја најављено је још једно такмичење 31. маја ове године у специјализованим спортовима за особе са инвалидитетом, које ће се такође организовати у школи „Антон Скала".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter