• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

18 милиона динара за здравстевене установеОбећање челника Општине Стара Пазова, да ће се у рекордном року реновирати и адаптирати све здравствене установе у старопазовачкој општини, су у току реализације.

„Грађани општине Стара Пазова требају да буду поносни на локалну власт која испуњава обећања која су дата у предизборној кампањи. Веома сам задовољан радом локалне самоуправе, на челу са председником Ђорђем Радиновићем, јер брину о потребама својих суграђана. На основу тога Стара Пазова има потенцијала да постане град и да добије своју болницу.“ - истакао је Милош Јефтовић државни секретар у Министарству здравља Републике Србије, приликом обиласка нових адаптираних просторија у Дому здравља у Старим Бановцима и Белегишу.

Мештани Старих Бановаца добили су комплетно нове просторије одељења за педијатрију и гинекологију, као и апотеку а вредност ове инвестиције износи 10 милиона динара. Директор дирекције за изградњу, Недељко Ковачевић, нагласио је да је поносан на обављен посао и да грађани сада имају заиста адекватан простор за лечење. - „После 30 година, ове здравствене просторије су реновиране од подних облога до крова, постављене су нове инсталације, нова столарија, и простор је заиста прилагођен потребама грађана. На реду су реновирање Дома здравља у Старој Пазови и у Новој Пазови, који ће се адаптирати до краја ове године.“ – рекао је Недељко Ковачевић директор Дирекције за изградњу.

Након обиласка здравствене установе у Старим Бановцима, челници локалне самоуправе у пратњи државног секретара у Министарству здравља Милоша Јефтовића, упутили су се у Белегиш где је комплетно реновирана амбуланта, као и сам прилаз овој здравственој устаносви. Ова инвестиција износи 8 милиона динара.

„Веома сам срећан јер је моје родно село добило комплетно реновирану амбуланту. Ми смо ово и обећали у предизборној кампањи, улажемо у здравство и школство, јер су грађани заиста наш приоритет, што смо у протеклих месеци власти и показали.“ – нагласио је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Фотографије реновираних просторија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter