• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

У циљу обезбеђења средстава за функционисање Аутобуске станице СП "Ласта" а.д. Београд ПО "Ласта" С. Пазова, а у складу са тачком 5 члана 3 Закона о комуналним делатностима Сл. гласник РС број 88/2011, СП "Ласта" а.д. Београд ПО "Ласта" С. Пазова доставила је образложење за давање сагласности за корекцију цена станичне услуге.

У циљу обезбеђивања средстава за нормално функционисање аутобуске станице и пословање без губитка, неопходно је цене станичних услуга - пријема и отпреме путника (перонске карте) почев од 01.05.2013. повећати са 40,00 динара на 50,00 динара, појединачна перонска карта (25%) и месечна перонска карта са 540,00 динара на 650,00 динара (20,37%).

Напомињемо да цене перонских карата на аутобуским станицама, на територији града Београда, на којима СП "Ласта" пружа услуге и то на аутобуским станицама у Београду, Обреновцу, Младеновцу, Барајеву, Сопоту и Лазаревцу износе: појединачне карте 50,00 динара и месечне перонске карте 650,00 динара.

Обзиром на приближно једнаке трошкове пословања аутобуске станице у С. Пазови и наведених аутобуских станица (инвестиционо и текуће одржавање објеката и опреме, одржавање хигијене, информисање путника и тд.) предлажемо да се цене перонских карата, на АС С. Пазова, образују јединствено у односу на ниво наведених цена на аутобуским станицама СП "Ласта" на подручју града Београда.

Захтев за корекцију цена станичних услуга - пријема и отпреме путника (перонске карте) на Аутобуској станици СП "Ласта" а.д. Београд ПО "Ласта" С. Пазова и образложење захтева за повећање цена

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter