• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Све јаче пријатељство са Републиком СловачкомБилатарална привредна сарадња, инвестиције којима је потребан географски положај старопазовачке општине, кључ решавања комуналних проблема и отпадних вода, искуства из сарадње са ЕУ, само су једне од тема разговора који су се водили између челника Општинске управе Стара Пазова и представника Републике Словачке.

Радмила Хрустановић, амбасадорка Србије у Словачкој, угостила је Ђорђа Радиновића председника општине Стара Пазова са делегацијом, и истакла значај првенствено пријатељства и сарадње које негују старопазовачка општина и Словачка република.

Први човек општине Стара Пазова састао се и са Јозефом Двончом градоначелником Нитре, са којом наша општина има склопљено братимљење већ три године. У току посете Словачкој, делегација Општине Стара Пазова састала се и са Мирославом Масариком председником Привредне коморе Словачке, и са Мирославом Клариком председником Словачко-српске привредне коморе.

Од изузеног значаја за општину Стара Пазова су и обављени разговори са Андрејом Хутом, председником Њупорт Групе, која носи заслуге за све највеће инвестиционе пројекте које је Словачкој обезбедила Европска Унија. Искуства, како и на који начин заинтересовати и привући инвеститоре, како сарађивати са ЕУ и како побољшати животни стандард, Андреј Хута је поделио са челницима Старе Пазове.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter