• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Председник Општине са сарадницима присуствовао хуманитарном концерту у новобеоградској Комбанк Арени – наставља се подршка Славици Обрадовић из Нове ПазовеУ Комбанк Арени на Новом Београду јуче је одржан хуманитарни концерт под називом "21 Тошетова песма за живот" у циљу прикупљања средстава за лечење Славице Обрадовић (38) из Нове Пазове, која је са 24 године оболела од аутоимуне болести јетре.

У акцију прикупљања помоћи укључила се и Општина Стара Пазова, а међу присутнима на концерту, заједно са својим сарадницима, био је и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, који се на почетку концерта кратко обратио и захвалио свим суграђанима и људима добре воље који су пружили руку помоћи Славици.

 

Општина Стара Пазова се од почетка прикључила акцији када је донирала одређена новчана средства, а потом и купила карте за поменути концерт како би и на тај начин помогла Славици да што пре оде на хитну трансплатацију јетре у Италији.

„Као први човек Општине Стара Пазова дужност ми је да искажем захвалност свим људима добре воље који су стали уз Славицу у њеној борби за живот, и не само уз њу већ и уз друге наше суграђане, који истрајавају у својој жељи да живе нормалан живот као и сви ми. Наша Општина је, кроз ову и друге акције, доказала да са правом носи назив Општина солидарности, зато ћемо и убудуће показивати хуманост на делу, али и још више после ове вечери која је постала оличење народне мудре изреке - добро чини, добром се надај. Хвала вам свима још једном на вашој хуманости“, истакао је Ђорђе Радиновић у свом обраћању.

Пошто се акција прикупљања неопходне суме новца и даље траје Општина наставља да апелује на све људе и грађане да помогну. Сви који желе да се прикључе овој хуманитарној акцији, могу своју донацију уплатити на рачуне:

  • Еуробанк ЕФГ” Број динарског је 250-2210000671200-34
  • Број девизног рачуна је РС35250221000214121012

Више информација можете пронаћи на www.slavica.ws или www.facebook.com/PomocZaNasuCaku.

Погледајте фотографије са концерта

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter