• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Први човек општине окупио све привреднике„Хвала вам што се залажете да наша општина напредује. Користим прилику да вас замолим да у наредном периоду у мени, мом Кабинету и сарадницима, као и Одељењу за привреду, препознате партнере који увек могу да вам пруже помоћ и подршку.“ – истакао је Ђорђе Радиновић први човек старопазовачке општине, који је у Спортском центру ФСС окупио велики број пазовачких привредника.

Скуп је организован како би се привредници упознали са представницима локалне самоуправе као и да се локална самоуправа упозна са свим проблемима са којима се сусрећу привредници, а све са циљем да се унапреди привредни развој наше општине. Овом приликом председник Радиновић је најавио и долазак четири страна инвеститора од којих је најпознатија фирма “Делезе”. “Општина Стара Пазова не сме више да кочи долазак страних инвеститора, ово је крајњи моменат да свим потенцијалним инвеститорима изађемо у сусрет, како би се обезбедио што већи број радних места.” - додао је Радиновић.

“Општина Стара Пазова је погодна за развој како малих, средњих тако и великих предузећа и савет будућим инвеститорима је свакако да улажу у општину Стара Пазова” - мишљења су представници домаћих и страних компанија, међу којима су Милшпед, Хускварна, Милбауер, Медиус и др.

Галерија фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter