• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Председник посетио Мару ЛихтлерДа Општина Стара Пазова потврђује да су помоћ грађанима и хуманост од изузетног значаја, показала је и посета Ђорђа Радиновића председника општине, 83-њој суграђанки Мари Лихтлер. Старопазовчанка која је видевши слику првог човека општине, помислила да је њен покојни син Марко, навело ју је да дође у Општинску управу са жељом да упозна Ђорђа Радиновића.

Стицајем околности, до сусрета није дошло, али ју је зато након три дана председник општине посетио у њеном дому у Змај Јовиној улици. Тим поводом први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, видевши у каквим условима живи, уручио је бака Мари пакете са храном и хигијеном, који су јој били преко потребни. „Жељна сам свега, а највише млека. Зимус сам добила угаљ од председника, и још га користим. Веома сам срећна што је Ђорђе дошао да ме посети. Погледајте, како личи на мог покојног сина, није то случајност, то је судбина.“ – истакла је Мара Лихтлер приликом посете председника.

Помоћ сиромашним и старим грађанима се наставља. Солидарност и хуманост на делу синоним су старопазовачке општине, која је међу локалним самоуправа у Србији лидер по оваквим хуманитарним акцијама. „Мој кабинет и ја примамо грађане сваког петка, материјално помажемо колико смо у могућности. Трудимо се да сваком изађемо у сусрет, а бака Мару ћемо редовно обилазити, и поред хране обезбедити јој и нов телевизор. Веома ме је потресла њена животна прича, и ускоро ћу је поново посетити.“ – нагласио је Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова.

Галерија фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter