• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Одата пошта палим борцима током НАТО агресијеПолагањем венаца и цвећа на спомен-обележје палим борцима током НАТО бомбардовања наше земље у периоду од 24. марта до 26. јуна 1999. године, у Старој Пазови обележено је 14. година од овог трагичног дешавања.

У знак обележавања годишњице сећања на настрадале у НАТО бомбардовању, председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, заменик председника Горан Врањеш и делегација 204 ваздухопловне бригаде на челу са генералом Предрагом Бандићем, примили су родитеље, породицу и пријатеље настрадалих припадника војске са старопазовачке општине и заједно у колони одали пошту погинулим младим борцима.

Настрадали припадници војске са старопазовачке општине, чија ће имена носити нове асфалтиране улице на територији наше општине су: Иванчевић Душан из Старе Пазове, погинуо у селу Табаковић код Шабца, Бзовски Зденко из Старе Пазове, погинуо у Сремској Митровици, Ковач Владимир из Старе Пазове, погинуо у Стејановцима, Муминовић Крсто из Нових Бановаца, погинуо у Подгорици, Крњајић Бранимир из Нове Пазове, погинуо у Београду, и Репија Драган из Нове Пазове, погинуо у Угриновцима.

Дирекција за изградњу општине Стара Пазова је почела са рестаурацијом споменика палим борцима у центру Старе Пазове, из Првог и Другог светског рата, као и спомен обележја погинулим у рату 91. и 99. год. Завршетак радова се очекује за месец дана, када ће се уприличити и свечано откривање рестауираног споменика.

Фотографије погледајте овде

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter