• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Пазову посетили Путинови ВуковиУ оквиру пријатељске посете Србији у суботу је у Старој Пазови боравио гост из Русије, оснивач и председник најмасовнијег светског мотоциклистичког клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдастанов, познатији као Хирург, што је и по образовању.

Залдастанова је у Београду примио председник Србије Томислав Николић, а затим и Патријарх Иринеј, а у Старој Пазови госта из Русије дочекали су председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић и директор Дирекције за изградњу Недељко Ковачевић. Залдастанов је и у Старој Пазови изразио своје симпатије према Србији и нагласио своје пријатељство према српском народу.

“Лоши потези политичара, не могу да угрозе пријатељство између наша два народа. Све је почело од транспарента на Маракани, који су написали навијачи Црвене звезде, и мени је била жеља да за тај натпис чује цела Русија.” – истакао је Залдастанов приликом посете нашој Општини.

Подсећамо да је председник Владе Руске Федерације Владимир Путин био гост ФК „Црвена звезда", на чијем стадиону је одиграна утакмица младих екипа Зенита и црвено-белих. Почетком другог полувремена утакмице меч је на неколико минута прекинут, а са трибина се проломио громогласан аплауз а „Делије" су певале Путину и развиле транспарент са натписом на руском, који у преводу значи: „Старији брате пољуби нашу мајчицу (Русију), и кажи јој да смо поносни, да се боримо и да ћемо се борити, кажи да је волимо".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter