• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Позив за подношење захтева за остваривање права на родитељски додатак мајкеПозив за подношење захтева за остваривање права на родитељски додатак мајке за прво дете, рођене у периоду од 14.07. до 31.12.2012. (У СКЛАДУ СА ОДЛУКОМ ИЗВРШНОГ ВЕЋА АП ВОЈВОДИНЕ).

Позивамо све мајке прворођене деце, која су рођена у периоду од 14.7.2012. године закључно са 31.12.2012. године, а које нису оствариле право на родитељски додатак за прво дете у складу са Одлуком Извршног већа АП Војводине, да поднесу захтев општинској управи (одељењу за друштвене делатности).

Образац захтева може се преузети:

Мајке које су добиле решења о признавању права, а до данас нису исплаћене, не треба поново да подносе захтев, а уплата родитељског додатка ће бити у наредном периоду.

Обавештавамо мајке које су родиле близанце, тројке односно четворке у периоду од 14.7.2012. године закључно са 31.12.2012. године да могу поднети захтев за остваривање новчане помоћи Покрајинском секретаријату за здравство, социјалну политику и демографију, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина бр. 16.

Преузмите документ позива

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter