• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Председник посетио Косовску МитровицуНа северу Косова, Српска нова година свечано је дочекана у Косовској Митровици концертом на отвореном који је организован од стране Општине Стара Пазова. Са Србима са Косова и Метохије Нову годину по Јулијанском каледару дочекали су директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин, и први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић.

Вулин је овом приликом истакао да Србија има чему да се радује и да се она радује свом Косову и Метохији, а да Космет треба да се радује Србији.

Посета Косову председника општине Ђорђа Радиновића, био је позив од стране КУД-а “Косовски Божур”, који је пре месец дана боравио и гостовао у Старој Пазови. - „Пружимо једни другима шансу, треба да се држимо заједно и верујемо у боље сутра“. – поручио је Ђорђе Радиновић свим присутнима.

Општина Стара Пазова ће у наредном периоду потписати повељу о братимљењу са општином Косовска Митровица на челу са председником Крстимиром Пантићем. Потписивање повење даље води ка сарадњи ове две општине.

Србе са севера Косова у Српску нову годину својом песмом увео је певач Милан Топаловић Топалко.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter