• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

ngНеколико стотина малишана присуствовало је у понедељак дочеку Дечије нове године, где су у пратњи родитеља уживали у правој новогодишњој чаролији. Деда Мраз, Дечији хор, глумци, рецитатори, изложба цртежа ПУ „Полетарац“, само су део новогодишње авантуре која је на старопазовачком тргу почела 31. децембра тачно у подне.

Упркос хладном времену, завидан број малишана пратио је и учествовао у новогодишњем програму. Деда Мраз је уручио три награде за Најлепшу новогодишњу капу, али и поред тога сва остала деца су била награђена. Велики број слаткиша, играчака за снег и рекреацију, добило је свако дете које је присуствовало овој манифестацији.

Велико интересовање свих присутних је изазвао и продајни штанд УНИЦЕФ-а (Дечји фонд Уједињених нација, водећа светска организација која брине о деци, њиховим правима и потребама) на коме су се нашли интересантни производи из новогодишње колекције, чијом су куповином родитељи видно обрадовали своју децу и директно пружили допринос раду Уницеф-а на побољшању услова за децу у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter