• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Општина Лебане спада у најнеразвијеније општине у Србији у погледу привредног развоја. Како би унапредили своју привреду на примеру привредног развоја и успешности наших предузетника, посетили су управо Стару Пазову. У просторијама “Медиус супермаркет” у Индустријској зони разговарали су са Ђорђем Радиновићем, председником општине Стара Пазова и представницима Удружења привредника Нова Пазова.

“Разлог наше посете је да учимо од паметнијих, бољих и успешнијих, и од предузетника и од локалне самоуправе. Општина Лебане, вероватно знате, има статус једне од најнеразвијенијих. Једна од активноти јесте да дођемо у Стару Пазову где и локална самоуправа и предузетништво предњаче можда чак и у односу на читаву Србију, а наравно, много у односу на нашу општину” - истакао је помоћник председника Општине Лебане Ненад Јовановић.

Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова истакао је велико задовољство што је наша општина пример успеха и развијености привреде свим општинама у Србији и што може да саветима и смерницама у развоју привреде помогне и Општини Лебане. Председник је додао да је у току израда пројектне документације за четврту индустријску зону која ће по његовим речима бити једна од најатрактивнијих у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter