• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Једанаести по реду Међународни сајам предузетништва "Бизнис база 2012" и четврти Сајам локалних самоуправа под слоганом "Повежи се", манифестација је на којој се представило преко 300 домаћих и иностраних привредника и предузетника, као и око 100 општина и градова Србије.

Током три дана трајања ове сајамске манифестације, представила се и општина Стара Пазова.

Ову манифестацију званично је отворила министарка регионалног развоја и локалне самоуправе Верица Калановић, а отварању су присуствовали градоначелник Београда Драган Ђилас, заменик председника Скупштине града Зоран Алимпић, члан Градског већа Жељко Ожеговић и градски секретар за привреду Александар Милошевић.

"Пракса је показала да су најуспешније општине оне које имају развијену привреду а најуспешнија предузећа она која у општинама имају добре партнере", поручила је Верица Калановић отварајући Сајам.

Старопазовачка општина учествовајући са овом сајму, представила је своје потенцијале, нов визуелни идентитет, сувенире, и традиционалне специјалитете. Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић овом приликом је истакао да општина Стара Пазова наставља да се развија, и да се удвострученим напорима бави социјалном политиком, која је данас врло важна. -“Реконструисаћемо путеве, инфраструктурно опремити целу општину, и самим тим ћемо бити још интересантнији за инвеститоре.” -додао је Ђорђе Радиновић, презентовајући географски положај старопазовачке општине.

Верица Калановић је приликом обиласка излагача на сајму, посетила и штанд општине Стара Пазова, где је похвалила рад локалне самоуправе, и у разговору са председником општине, нагласила да је Стара Пазова заиста плодна и богата општина, са изузетним потенцијалима.

Организатор сајма "Бизнис база" који је трајао три дана, је Национална агенција за регионални развој са својом мрежом регионалних агенција, центара и асоцијација, а Сајма локалних самоуправа Министарство за регионални развој и локалну самоуправу, Град Београд, Привредна комора Београда и Стална конференција градова и општина.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter