• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

bajke na znakovnom jeziku"Особе оштећеног слуха морају да остварају све своје потребе равноправно као и сви остали грађани" – речи су којима се први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, обратио медијима поводом потписивања уговора између Општине и Удружења тумача лица с оштећеним слухом Србије.

Председник је подсетио да у општини Стара Пазова постоји око тридесет особа са оштећеним слухом који имају проблем да остваре своје потребе у основним животним стварима, и из тог разлога локална самоуправа је одлучила да помогне, и омогући им да имају тумача на располагању.

Дијана Дукић председница овог удружења приликом потписивања уговора, захвалила се председнику на разумевању и препознавању потребе за тумачем. - "Тумач ће помоћи особама са оштећеним слухом у одласку код лекара, у пошту, банку, Општину, на родитељске састанке, и у свакодневној њиховој комуникацији." – додала је Дијана Дукић.

Услуге тумача за особе оштећеног слуха из наше општине, пружаће тумач Милена Вујановић, која ће сваким радним радном обилазити лица која затраже услуге тумача, а средом ће дежурати у Општинској управи од 09:00 до 15:00 часова.

Особе са оштећеним слухом могу контактирати Милену путем телефонске поруке на бр. тел. 060 1958 232

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter