• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Аустријска компанија "Ајмакс" (Eyemaxx), која се бави изградњом пословног простора, бизнис паркова и логистичких центара, почиње са реализацијом својих инвестиција у Старој Пазови.

Први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић је на позив власника и председника компаније Ајмакс Михаела Милера недавно посетио Беч, где је представио општину, разговарао о будућим инвестицијама, и што је најважније потписао Споразум Разумевања, који означава почетак изградње  Логистичког центра, као и Аутлет центра који ће бити налик аутлету Парндорф који се налази у близини Беча. “Милован Божиновић, амбасадор Србије у Аустрији,  је мене информисао, о каквој компанији је реч, и да су представници компаније Ајмакс, који су купили 55 хектара земље у Старој Пазови, имали доста проблема око издавања дозвола за рад, што је проузроковало застој изградње објеката пуне четири године.” – истакао је председник општине Стара Пазова, и додао да је у протеклих 20 дана, компанији Ајмакс обезбеђена потребна папирологија, која омогућава почетак изградње Логистиког центра већ половином октобра  месеца о.г.

Делекацију општине Стара Пазова, на челу са председником општине, у граду Леополдсдорф (близина Беча) угостили су Михаел Милер и градоначелник овог града Фритс Бласнек.

компанија Ајмакс је само једна од 20 инвеститора из Аустрије која је посетила Стару Пазову и упознала се са њеним капацитетима и одличним географским положајем.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter