• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

“Првенствено желим да се захвалим свим медијима који су у протекле четири године првовремено, објективно и на прави начин информисали грађане о свим активностима које су имали моји сарадници, ја, и сви они људи који су радили за добробит општине Стара Пазова.“ Са речима захвалности почела је конференција за новинаре коју је одржао Горан Јовић, досадашњи председник општине Стара Пазова, тренутно најбоље локалне самоуправе у Србији. Горан Јовић се осврнуо на све оно што се радило у протеклом периоду са надом да ће његов наследник Ђорђе Радиновић наставити у истом темпу. На недавно одржаној конститутивној седници Општине Стара Пазова већина одборника одлучила је да ће Општину бизниса и спорта у наредне четири године водити Ђорђе Радиновић из Српске напредне странке. По престанку мандата,  досадашњи председник Горан  Јовић у наредне четири године наставиће свој рад у локалном парламенту као шеф одборниче групе Демократске странке.

Долазак инвестиција које се броје преко стотину милиона евра , велики број пројеката који су побољшали живот свих грађана старопазовачке општине, лично признање за допринос привреди као најуспешнијем менаџеру у Србији, само је део онога што је пратило Горана Јовића у протекле четири године.

"Ја мислим да та теорија коју у политици многи заговарају када нису на власти  - "Што горе-то боље",не може да постоји и ја ћу, у наредном периоду, својим деловањем трудити се да доприосим и даље бољем животу свих грађана старопазовачке општине." - истакао је Горан Јовић, бивши председник општине Стара Пазова. Општина Стара Пазова доста је урадила на свом имиџу а остварени су сви они циљеви који су постављени као приоритетни 2008. године када је и ступио на дужност председника Општине. Горан Јовић очекује и да нови састав локалног парламента настави са радом, пре свега, у интересу свих грађана.

По завршетку конференције, Горан Јовић је честитао новоизабраним општинским функционерима, првом човеку старопазовачке општине Ђорђу Радиновићу, његовом заменику Горану Врањешу, председнику СО Стара Пазова, Милошу Црномарковићу и његовом заменику Радоју Благојевићу, и поручио им да им оставља најбољу локалну самоуправу у Србији.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter