• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

У Новој Пазови у храму Свете Петке, поводом празника Светог Владике Николаја Српског, крсне славе хора овог храма који носи име српског теолога и светитеља, уз свечану литургију и сечење славског колача промовисан је други носач звука хора који постоји седам година, ЦД у издању РТВ Стара Пазова.

“Ово издање је заиста урађено како Бог заповеда.”-  рекао је Горан Јовић, председник старопазовачке општине, и додао, да ће хор у наредном периду своје музичке нумере представити и у облику ДВД издања.

О овом подухвату као културном догађају говорили су игуман Стефан, старешнима манастира Велика Ремета у којем је снимљен материјал за ЦД, Горан Јовћ, председник општине Стара Пазова који је спонзорисао издање, и Милош Лазић, в.д. директора РТВ Стара Пазова. Старешина храма Свете Петке Миле Јокић захвалио се свима на подршци да овај ЦД буде објављен у репрезентативном издању, али и члановима хора и диригенту Тамари Пајдић, као и верницима који помажу сваку активност цркве. Хор Свети Владика Николај Српски и дечји хор Анђелчић извели су богат програм духовних композиција и класичних хорских и народних песама.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter