• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Горан Јовић, Председник општине Стара Пазова је пустио у рад расвету на фудбалском стадиону „Копито“ у Старој Пазови. Терен је реновиран у августу прошле године и сада сви који тренирају и рекреативно играју фудбал на овом простору могу то да учине и у вечерњим терминима. Поред представника Општине и Месне заједнице Стара Пазова, овом свечаном чину присуствовали су и ветерани ФК „Јединство“, бројни рекреативци који годинама играју фудбал на „Копиту“ и велики број деце.
 “Поред врхунског спорта, и спортиста из наше општине који постижу сјајне резултате, веома је битан и рекреативан спорт. Велико ми је задовољство што сам пустио у рад нове рефлекторе на терену Копито, који ће омогућити играње фудбала и у вечерњим терминима. Поред ових рефлектора додаћемо још неколико и тиме ће атмосфера бити још боља. Сва деца која долазе на овај терен и рекреативно се баве спортом су здрава будућност наше општине” – рекао је Горан Јовић.

Милош Бига, ветеран ФК “Јединство”, и домаћин терена Копито, захвалио се Дирекцији за изградњу, и председнику, на овако великом доприносу. “Драго ми је, и заиста сам срећан , једноставно немам речи које бих употребио, нисам никад ни помислио да би неко дошао на идеју и поставио рефлекторе на овом терену. Превише сам изненађен и одушевљен. Много хвала локалној самоуправи и председнику Горану Јовићу што нам је ово приуштио.” – нагласио је Милош Бига.

Велики број играча Јединства је потекао са овог терена. Сам терен је у јако добром стању, а поставка рефлектора је само побољшала његов изглед. Локална самоуправа улаже у спорт, што је заиста и видљиво.” – рекао је Слободан Јовановић, председник ФК Јединство.

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић, најавио је за наредни период и постављање трибина, тако да ће „Копито“ бити лепо место како за играње и тренирање, тако и за гледање утакмица.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter