• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Сви ђаци основних и средњих школа са територије општине Стара Пазова, на поклон од локалне самоуправе добили су пропусницу за овогодишњу купалишну сезону на новоизграђеном базенском комплексу између Старе и Нове Пазове. Манифестација која је приређена на пазовачким базенима трајала је око 6 сати, а организована је од стране Дирекције за изградњу општине Стара Пазова.  За све ђаке који су дошли у пратњи својих учитеља и наставника организован је аутобуски превоз, а након поделе пропусница, ученици су се у пратњи председника општине Горана Јовића, упознали са комплексом базена и начином коришћења његовог садржаја.

Сва деца која су дошла на базене, заиста су била одушевљена, и ове пропуснице за купање на истим, им заиста значе. Овај базенски комплекс смо направили првенствено због деце, а највише ће значити онима чији родитељи нису у могућности да им приуште летовање на мору. Овог лета деца са терторије наше општине ће се потпуно бесплатно купати на овим базенима ,и ја видим да су им срца пуна због тога, а тиме је задовољство још веће.”- истакао је први човек старопазовачке општине, Горан Јовић.

Приликом поделе пропусница на базенском комплексу био је присутан и Небојша Маленковић, директор Фонда за капитална улагања АП Војводине, који је поздравио идеју о подели пропусница за базен, јер ће то школарцима а и ниховим родитељима заиста бити од значаја. “Често сам у Старој Пазови, и заиста се види да су млади у овој општини приоритет, и лепо је што је председник општине одлучио да им поклони пропуснице и самим тим отвори прву купалишну сезону на овом базенском комплексу.”- рекао је Небојша Миленковић

Базенски комплекс између Старе и Нове Пазове садржи три дечија базена површине око 600 м2, и дубине 30-40, 60 и 80 цм, прилагођених различитим узрастима деце. Такође ту су и два отворена базена за одрасле површине око 700 м2, дубине 80-120 и 140цм. Капацитет овог купалишта је око 1 500 места. Ту се налази и објекат површине око 650 м2, који у свом садржају обухвата билетарницу са инфо пултом, хол, кафе бар, свлачионице, гардаробе са касетама, тушеве, тоалете, амбуланту и др.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter