• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

novi-banovci-mesna-kancelarijaКвалитетним архитектонским и ентеријерским решењем извршена је реорганизација релативно малог постојећег простора Месне канцеларије у Новим Бановцима. Постојећи простор величине 55 м2 потпуно је реновиран и осавремен. Извршена је комплетна замена постојеће фасадне браварије и унутрашње столарије, квалитетном алуминијумском столаријом. Подови су замењени храстовим паркетом и гранитном керамиком, а простор је естетски заокружен гипсаним радовима, спуштеним плафонима, клизним плакарима и модерном расветом. Поред ентеријера, Месна канцеларија је добила и нови екстеријер. Изведени су радови на хортикултурном уређењу и оплемењивању простора испред саме Канцеларије.

Ја морам да признам да ово изгледа фантастично, заиста је прелепо. Након реновирања Месне канцеларије у Новој Пазови, данас је завршена и потпуно опремљена Месна канцеларија у Новим Бановцима, али ту се не стаје, следи нам реновирање Канцеларије у Војки, и тако редом ће свака Месна канцеларија у општини бити реновирана. Реновирање у Новим Бановцима је завршено за мање од месец дана, и брзо се завршило јер је тимски рад код нас присутан.“ – истакао је Горан Јовић, председник старопазовачке општине.

На отварању Месне канцеларије у Новим Бановцима били су присутни и Радмила Одобашић, начелник Општинске управе, Милош Црномарковић председник СО Стара Пазова,и Жељко Шолаја руководилац за општу управу и заједничке послове, који су подржали идеју за реновирање свих месних канцеларија у старопазовачкој општини, и који су такође одушевљени изгледом реновиране Канцеларије у Новим Бановцима.

Она просторија која је била пре ове нове, то заиста не може да се упореди, и заиста честитам новобановчанима на новом простору који је и реновиран управо због њих.”- додао је Милош Црномарковић
Ја морам да похвалим тимски рад који је био задужен да се ово реновирање веома брзо заврши. Надам се да ће нови адаптирани простор допасти становницима Нових Бановаца , а по одушевљењу самих радника ове Месне канцеларије, мислим да ће тако и бити.” – рекла је Радмила Одобашић, начелник Општинске управе.

За реновирање Месне канцеларије у Новим Бановцима била је задужена Дирекција за изградњу општине Стара Пазова. Радови који су завршени за месец , носе вредност од око 3,5 милиона динара.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter