• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

staro-selo-glavneСве улице у насељу Старо село у Старој Пазови биће асфалтиране. Тренутно су завршени радови у Крајишкој, Грмечкој и Банијској улици, а средства која износе преко 100 милиона издвојили су Општина Стара Пазова и покрајински Фонд за капитална улагања АП Војводине.

Прошле године ове улице биле су насуте туцаником, а с обзиром да је грађанима најављено да ће се те исте улице и асфалтирати, то је сада и реализовано.“  - рекао је Горан Јовић, први човек старопазовачке општине. Становници насеља Старо село, који су се нашли на лицу места нису крили своје одушевљење. „Захваљујем господину председнику општине и његовим сарадницима, што су обећање испунили, али такође и господину Јовану Тишми, Слободану Илићу и Срђану Станишићу из Дирекције за изградњу који су заиста сваки дан били овде са нама и трудили се да се сви радови заврше без грешке“ изјавили су мештани овог насеља.

Поред овог насеља које се асфалтира, реконструкција локалне путне мреже на територији општине Стара Пазова  се наставља.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter