• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Након више од 35 година, грађани општине Стара Пазова, моћи ће да користе услуге Поште у новом и савремено опремљеном простору. Урош Суботић, управник Поште у Старој  Пазови, дочекао је генералног директора Поште Србије Горана Ћирића и председника општине Стара Пазова Горана Јовића који су отворили реновиране просторије и званично их пустили на коришћење грађанима.

Грађанима ће бити на располагању комплетно нова шалтер сала а самим ти и већи комодитет. Општинска управа ће и у наредном периоду сарађивати с Поштом Србије, како би се услуге према грађанима подигле на још виши ниво, јер локална самоуправа ради само оно што је добро за грађане.“-  Истакао је Горан Јовић, председник општине Стара Пазова. 

„Желим да се захвалим првом човеку Старе Пазове, што нам је омогућио да се овде осећамо као домаћини. Нисам видео како је претходна сала изгледала, али сам одушевљен како она данас изгледа. Надам се да ће се овим повећати квалитет рада и услуга, и да ће првенствено радници и корисници услуга бити задовољни.“  - додао је Горан Ћирић, генерални директор Поште Србије. Након проглашења рада нових шалтера, Горан Ћирић је по традицији симболично послао писмо ресорном министру Предрагу Марковићу.

Реновирањем поште замењен је комплетан шалтерски пулт, постављен нов спуштени плафон, нова расвета, струјна и сигнална  мрежа и др. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter