• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Једанаест милиона динара уложено је у нови објекат фудбалског Клуба “Омладинац” из Нових Бановаца. Радне просторије зграде свечано је отворио председник општине Горан Јовић и том приликом истакао да општина бизниса и спорта наставља и даље да улаже у спортске објекте. „У изградњу овог спортског објекта , Општина је уложила више од 11 милиона динара и ја сам срећан што је Омладинац и што су Нови Бановци добили један овако репрезентативан објекат. Са овако модерним свлачионицама и радним просторијама, Омладинац може да се поноси, јер овакве услове немају ни многи клубови у далеко већем рангу такмичења. Омладинац је пример како се ради са млађим категоријама, јер у првом тиму има 90 одсто играча који су поникли овде на овом терену, зато им ја још једном одајем признање на одличним резултатима које постижу и верујем да ће ово бити подстрек да се ради још више и да овај клуб једног дана избори и пласман у виши ранг.

Општина ће наставити да улаже у овај спортски објекат. Тако да ће већ у току лета почети радови на изградњи трибина, јер је Омладинац једини фудбалски клуб у Општини који их нема. Урадиће се нова ограда, а изградиће се и помоћни терен. Такође ћемо у сарадњи са стручњацима из Куће фудбала урадити ревитализацију терена, како би он изгледао много боље него што је сада„ - истакао је први човек старопазовачке општине, Горан Јовић. 

Милош Црномарковић, председник СО Стара Пазова, посебно је био задовољан што је овај објекат саграђен у Новим Бановцима, пошто и сам живи у овом месту, и истакао да је то резултат добре сарадње Општине и ФК Омладинац. Он је такође истакао да чврсто верује да ће успешно бити настављена изградња и трибина и ограде и помоћног терена, јер је Стара Пазова, општина бизниса и спорта у којој се дата обећања испуњавају.


Горан Драгољић, председник и тренер ФК Омладинац није крио задовољство што су Нови Бановци коначно добили зграду где ће играчи имати идеалне услове за рад и изразио очекивања да ће се са инвестирањем у спортски терен у Новим Бановцима наставити. Он је посебно захвалио председнику општине Горану Јовићу и Милошу Црномарковићу председнику СО Стара Пазова, на исказаном разумевању за потребе ФК Омладинац и обећао још боље резултате клуба у наредном периоду, а то је пласман у виши ранг такмичења, као и јачање рада омладинске школе фудбала.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter