• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Члан Председништва Демократске странке, министар за државну управу и локалну самоуправу Милан Марковић, посетио је Стару Пазову, у оквиру предизборне кампање, листе Избор за бољи живот — Борис Тадић. Том приликом Милан Марковић је у пратњи председника општине Стара Пазова Горана Јовића, посетио  металопластичарску  радњу “АЛЛЕГРА ММ” која се бави производњом металопластичарске галантерије, која је у власништву Марине Мајорски.

„У дому породице Мајорски, смо се видели са једним бројем предузетника који запошљавају од 3 до 20 радника. Предузетнички дух у Старој Пазови постоји, и Демократска странка има јасан план да такав предузетнички дух постоји широм Србије. Мала привреда опстаје и данас, и у време санкција и криза, зато јесте опредељење Демократске странке, помоћ породичним бизнисима и помоћ малим привредницима. Овде је заиста веома битна и помоћ и подршка локалне самоуправе, а предузетници у Старој Пазови, заиста ту подршку имају.“  Истакао је Милан Марковић.

Први човек старопазовачке општине Горан Јовић у току обиласка погона предузећа “АЛЛЕГРА ММ” истакао је да предузетници у старопазовачкој општини имају велику подршку локалне самоуправе, и да због изричито таквог функционисања, Стара Пазова и јесте у самом врху, и важи са мотор привредног развоја Срема. 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter