• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Обезбешен превоз до бирачких места у ХрватскојПоводом предстојећих ванредних избора у Републици Хрватској, велики број грађана, избеглих из Хрватске, са пребивалиштем на територији општине Стара Пазова, добили су могућност да оду у своју домовину и да гласају, како би Срби у Хрватској имали своје представнике власти. Општина Стара Пазова пружиће материјалну и моралну подршку Србима који живе у Хрватској, да Срби имају своје представнике у општинама у Хрватској као и да добију начелнике (председнике) општина.
Ми желимо као Општина која је одговорна према свим својим грађанима, да помогнемо нашим људима, да оду, да гласају, и даће Бог, да у недељу увече неки припадници Српског народа у Хрватској постану председници општина.“ Истакао је Горан Јовић председник општине.

На конференцији су присуствовали неки од грађана који ће вечерас око 20:00 часова аутобуским превозом који је организован од стране локалне самоуправе, отићи у Хрватску на изборе. Стево Мажибрада, који је и вођа пута , захвалио се првом човеку старопазовачке општине што је изашао у сусрет и помогао тиме што је обезбедио превоз до бирачких места у Хрватској. „Хвала господину Јовићу што нам је помогао и омогућио да обиђемо своје куће и свој родни крај.“
Ђорђе Ћосић је нагласио, да је јако важно да се заштити српско право у Хрватској. “Захваљујући председнику општине Стара Пазова, Горану Јовићу, ми ћемо отићи у Хрватску, гласати, и заштити наше интересе“

На конференцији одржаној поводом ванредних избора у Хрватској присуствовали су и Мићо Ћосић, Душан Раичевић и Свето Грчић.

Конференција поводом избора у Хрватској

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter