• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

sijalkaНа основу члана 34. став 1. тачка 10. Закона о ванредним ситацијама („Сл.гласник РС.“ бр.111/2009 и 92/2011), Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 10.02.2012.год, доноси:

ПРЕПОРУКУ О РАЦИОНАЛНОЈ УПОТРЕБИ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

1.            Препоручује се Електродистрибуцији Рума-пословница Стара Пазова да у циљу рационалне употребе електричне енергије изврши искључење јавне расвете на територији општине Стара Пазова, с тим да  главни путни правци у насељеним местима (важне саобраћајнице)  општине Стара Пазова буду осветљени.

2.            Ова Препорука ће се објавити на огласној табли Општинске управе, путем средстава јавног информисања и на званичном сајту општине Стара Пазова.

 

*

На основу члана 34. став 1. тачка 10. Закона о ванредним ситацијама („Сл.гласник РС.“ бр.111/2009 и 92/2011), Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 10.02.2012.год, доноси:

 

НАРЕДБУ О РАЦИОНАЛНОЈ УПОТРЕБИ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

1.            Обавезују се привредна друштва и сви привредни субјекти на територији општине Стара Пазова да због преоптерећености елетро-мреже а све  у циљу рационалне употребе елетричне енергије, сведу потрошњу овог енергента на минимум, те да искључе светлеће рекламе и паное око својих пословних објеката.

2.            Обавезују се грађани општине Стара Пазова да због преоптерећености елетро-мреже а све у циљу рационалне употребе електричне енергије смање потрошњу овог енергента.

3.            Ова Наредба ступа на снагу даном доношења, а објавиће се на огласној табли Општинске управе, путем средстава јавног информисања и на званичном сајту општине Стара Пазова.

Обавештење и наредба донети су на данашњој седници Општинског Штаба за ванредне ситуације, а сагласност је потписана од стране заменика команданта Општинског Штаба за ВС, Горана Врањеша.

 

 

Апелује се на све суграђане да уклањају снег и леденице са тераса, надстрешница и свих доступних места како не би дошло до повређивања пролазника. За  скидање леденица са недоступног места обратите се Штабу на објављене бројеве телефона : 022/ 311-999 и 310-170, који ће предузимати хитне мере. Такође се упућује апел  свим установама, предузећима и скупштинама станара стамбених зграда да до уклањања леденица, тракама, канапима и натписима обележе места испред зграда, на која са кровова падају леденице и тиме допринесу безбедности свих осталих.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter