• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

zastita gradjanaПоред одлука и наредбе о мерама заштите, које је председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић данас донео, такође су из буџета општине одређена средства која су упућена Дирекцији за изградњу, и купљене су четири фрезе, машине које служе за чишћење снега на тротоарима и које су већ у функцији у Старој и Новој Пазови. Председник је данас такође сазвао хитан састанак са представницима Војске Србије, тачније са комадантом батајничког аеродрома господином Бандићем и капетаном Жунићем, уз чију помоћ је војска била ангажована и јуче и данас на неким локацијама, а војници ће нам бити на услузи онолико колико нам то буде било потребно.

С обзиром да свака криза погоди оне сиромашне и социјално угрожене, на Штабу је донета одлука да 41. најугроженија породица са територије општине Стара Пазова буде снабдевена са одређеном количином брикета, од којих је само данас расподељено две тоне, и подела ће се вршити сваког дана, онолико колико то буде потребно.

Преко Црвеног крста обезбеђени су пакети хране за 52. најугроженије породице на територији наше општине.

С обзиром да је у питању ванредна ситуација, данас је пре рока званично покренут општински контакт центар. Број телефона на који можете оставити поруку, као и затражити помоћ или пријавити квар је 022/ 311-999, сваким радним даном од 07:30 до 20:00 часова. С обзиром да су уведена даноноћна дежурства од стране Општинског Штаба за ванредне ситуације, телефон који је 24. часа доступан је телефон централе Општинске управе, 022/ 310-170.

Такође је и оспособљена комуникација путем интернета, тако да можете ступити у везу са контакт центром и путем мејл адресе kontaktcentar@starapazova.co.rs

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter