• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Традиционална свечана додела награда најуспешнијим Војчанима уочи православне Нове године организована је по седми пут. Плакете са повељом најуспешњим Војчанима у претходној години свечано је уручио Петар Ћурчин, председник Савета Месне заједнице Војка. За најуспешнијег пољопривредника у Војки у 2011. години проглашен је Бранислав Инђић, најуспешнији привредник је Крстивоје Букурецки, а најуређеније двориште, према оцени комисије Савета месне заједнице поседују Божана и Драган Миловановић. Плакета са повељом за допринос развоју културе припала је Тањи Урошевић, новинарки и утемељивачу манифестације „Избор најуспешнијих Војчана“, а за најуспешнијег спортисту проглашен је кик боксер Бојан Џепина.
Најуспешнији пољопривредник Бранислав Инђић је прошле године остварио рекордан принос јечма и соје, а бави се и сточарством. Тања Урошевић, новинарка и утемељивач ове манифестације је с поносом примила признање најбољег културног радника у претходној години и истакла да јој је посебно драго јер призанање стиже од људи са којима је некада била у Савету месне заједнице.
Признање "Заслужни грађанин" постхумно је додељено Милошу Хаџићу, дугогодишњем управнику Српског народног позоришта, родом из Војке, које су примиле његове сестре Дана Лазаревић и Олга Хаџић. Проглашењу најуспешнијих у Војки су присуствовали бројни гости: покрајински посланик Душан Инђић, представникици локалне самоуправе, представници Месних заједница Стара Пазова и Голубинци и других институција и организација. Свечаност су извођењем изворних песмама улепшале: Ана Недељковић Бранковић и Женска певачка група Културно уметничког друштва Славко Гајин.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter