• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

МЗ Нова ПазоваСви радови на реновирању и знатном улепшавању Месне канцеларије Нова Пазова, у предвиђеном року успешно су завршени. На свечаном отварању адаптиране просторије Месне канцеларије Нова Пазова у Кнез Михајловој улици, поред запослених, присуствовали су и челни људи наше општине.

У уводном обраћању председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић нагласио је како је реновирање ове Месне канцеларије било и те како потребно и да су сви новопазовчани дуго чекали на новије и функционалније просторије.

"Месна канцеларија је добила нови изглед екстеријера, а ентеријерским радовима је уређена сала за венчавање, две канцеларије, санитарни чвор и чајна кухиња са потпуно новим намештајем и опремом" Председник се такође нашалио док је салу за венчавање упоредио са space shuttle-om, нагласивши да ко се заиста буде венчао у овој прелепој просторији, да се сигурно неће развести.

По речима начелнице Општинске управе госпође Радмиле Одобашић, запослени у месној канцеларији су и до сада радили врло савесно и одговорно, али у новим и лепшим просторијама њихов рад ће бити још бољи, а и сами грађани ће се осећати боље и услужније.

Инвеститор радова на реновирању и адаптацији просторија Месне канцеларије у Новој Пазови била је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова. Директор Дирекције за изградњу господин Јован Тишма, је истакао да су ови радови били и више него потребни јер је стање канцеларије било веома лоше. "Свака Месна канцеларија на територији општине Стара Пазова требало би да буде репрезентативна као ова у Новој Пазови и на томе ће да се ради." истакао је Јован Тишма.

Свим Новопазовчанима на новом, лепшем и модернијем изгледу Месне канцеларије честитао је и председник Скупштине општине Стара Пазова господин Милош Црномарковић, који је такође изразио одушевљење поводом новог изгледа просторија, похваливши Општину Стара Пазова, и Дирекцију за изградњу на одлично обављеном послу.

више фотографија можете погледати ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter