• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

КОЛАРОВ НАЈБОЉИ  ИГРАЧ ГОДИНЕЧланови Одбора за хитна питања ФСС су на седници одржаној у Спортском центру (Национална кућа фудбала) у Старој Пазови донели одлуку о проглашењу носилаца Златне лопте ФС Србије у 2011. години у конкуренцији најбољи тренер и најбољи играч.

На основу приспелих предлога, једногласно је на свечаности која је организована у хотелу Хајат, Александар Коларов фудбалер Манчестер ситија и репрезентативац Србије проглашен за најбољег фудбалера у 2011-ој години по избору ФС Србије. За најбољег тренера проглашен је Иван Јовановић, тренер Апоела из Никозије, са којим је ове јесени изборио пласман у осмину-финала Лиге шампиона. Златне лопте им је уручио Томислав Караџић председник ФС Србије.


Поред великог броја фудбалских радника, бивших играча и тренера свечаности је присуствовао и Горан Јовић, председник Општине Стара Пазова, члан ИО ФС Србије. “Иза нас је једна тешка година, али када се све узме у обзир ипак успешна година, с обзиром са каквим проблемима смо све били суочени.” Истакао је први човек старопазовачке општине.  Председник Јовић  је честитао Александру Коларову на признању које је добио истакавши да ми из Општине Стара Пазова посебно треба да будемо поносни јер се ради о фудбалеру који је поникао у нашој средини. По речима Јовића, Коларов је ове године заиста играо у великој форми и готово да није било дилеме око његовог избора, који је био плебисцитаран. То је само доказ више да смо, истински, општина бизниса и спорта, а ову годину морамо памтити и по томе што је отворен Спортски центар у Старој Пазови додао је председник Јовић.


Александар Коларов се захвалио на признању које је добио истакавши да је част бити ове године испред таквих фудбалских асова као што су Дејан Станковић и Немања Видић, наводећи да је о овоме маштао када је као дечак почињао фудбалску каријеру и верује да ће наредна година бити још боља, да ће његов Манчестер сити освојити титулу у Премијер лиги, а репрезентација успешно почети квалификације и изборити пласман на светско првенство у Бразилу.


Сумирајући 2011 годину Томислав Караџић, председник ФС Србије, је у први план истакао успехе свих репрезентативних селекција, сем „А“ тима који није изборио пласман на европско првенство, а као посебно значајно изградњу Спортског центра у Старој Пазови . Први човек фудбалске организације је истакао да би држава могла више да помогне фудбалу који је озбиљан посао и да је буџет свих клубова Суперлиге 20 милиона евра што није довољно ни једном клубу да се успешно такмичи у Лиги Европе. Караџић је рекао да ће се наставити са изградњом инфраструктуре у готово свим фудбалским центрима у Србији како би сви Суперлигаши имали рефлекторе.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter