• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Промоција књиге и најава новогодишњег спектакла-Бора ЂорђевићНакон наступа на концерту у оквиру Културног лета 2010, фронтмени групе Рибља чорба синоћ су током конференције за новинаре најавили прави спектакл који ће пружити публици за дочек 2012. год. на Тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови.

„Ми ћемо свирати минимум три сата, увешћемо нашу публику у 2012 год. са провереним старим хитовима, као и са новим песмама које су људи веома брзо заволели, јер ми нисмо група која живи од старе славе. Ми ћемо током концерта отпевати и неке нове песме које ће се наћи на нашем деветнаестом студијском албуму, јер то је најмање што можемо да урадимо за фанове који по мом сазнању стижу и из Словеније и Хрватске.“ нагласио је Бора Ђорђевић

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић надовезао се на Бору Ђорђевића и поручио грађанима и бројним фановима Рибље чорбе да их заиста чека феноменалан дочек Нове године. „Ми смо јуче добили признање за најбољу локалну самоуправу у Србији, а најбоља локална самоуправа у Србији ће имати и најбољи дочек Нове године у целој регији ако не и шире.“ истакао је први човек старопазовачке општине. Горан Јовић такође је подсетио на програм који ће обележити 31. децембар, а то су дочек дечије Нове године на Тргу др Зорана Ђинђића, са почетком у 11:00 часова, где ће поред Пеђолина, такође бити присутна група Рибља чорба, која ће отпевати једну песму, дружити се са децом, и делити им аутограме и поклон CD-ове.

Након конференције, фронтмени групе Рибља чорба, Бора Ђорђевић и Миша Алексић промовисали су Борину књигу „Шта је песник хтео да каже“ где су бројној публици дочарали настанак својих песама, и уопште опстанак саме групе која траје преко 30 година. „Чудно је то, али у свакој песми има нешто истинито, свака песма је написана са неким разлогом, Лутка, Ђубре, Анђеле, Амстердам, Ал Капоне, Минут са њом, све су то песме које имају историју и разлог свог настанка.“ поручио је Бора Ђорђевић. Бора је додао да је своју књигу посветио својој супрузи Сандри, и да публика може да очекује и наставак књиге.

Надовезивајући се на Бору, Миша Алексић је поучен књигом поручио да је то штиво које је заиста писано за целу породицу, и да се чак и он веома насмејао у неким ситуацијама док је читао књигу. Миша Алексић је такође написао књигу под називом „Уживо“ Шокантна исповест бас гитаристе Рибље чорбе. У овој узбудљивој књизи он открива многе тајне и непознате приче бенда за који је угледни британски музички часопис NME рекао да је најпопуларнија ствар у Југославији после Тита!”, пише у саопштењу издавачке куће Лагуна, за коју је објављена ова књига.

 

Рибља чорба ће наступати 31.децембра око 22:00 часа на Тргу др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter