• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Други фестивал меда у Старој ПазовиКако би коришћење меда постало здрава навика свих становника Старе Пазове, Туристичка организација и еколошки покрет “Еко сан” организовали су други Фестивал меда под покровитељством Општине Стара Пазова. Излагачи су донели најбоље пчелиње производе и понудили их по приступачнијим ценама. “Да сачувамо пчеле-у ред за мед” био је назив овогодишњег фестивала меда, који претендује да постане једна у низу манифестација од туристичког значаја.

Свечаном отварању другог фестивала меда присуствовао је и председник општине Горан Јовић . „Наша општина поред свих оних привредних акција које има, морам да кажем да у последње три године посебну пажњу придаје ономе што зовемо очување животне средине, екологија и здрав живот. То је пре свега захваљујући томе што смо препознали да су то сегменти веома важни за функционисање једне здраве локалне заједнице, а буџетом за следећу годину су предвиђена много већа средства за овакве акције.  Сви они који желе да наша Пазова, наша општина, да наши суграђани осете да живе у здравој средини, да се боре за очување животне средине имаће нашу подршку“ истакао је председник Јовић.

По речима председнице еколошког покрета „Еко Сан“ Мирјане Домоњи, овај фестивал је био и едукативног карактера. Ученицима основних школа био је приказан филм „Живот из кошнице“, такође фестивал је пратио и предавање бројних стручњака и професора.

Фестивал меда обухватао је и продајну изложбу, на којој су биле разне врсте меда, козметика од меда, колачи, и сл.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter