• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Фениксово посело одржано 14.децембра 2011.године било је посвећено управо 3.децембру Дану особа са инвалидитетом и Јелица Деспот, председница удружења особа са инвалидитетом “Феникс је том приликом позвала грађане наше општине да буду пажљиви према овој популацији, да их не сажаљевају, али да их уважавају, да поштују њихово достојанство. Иако је последњих година евидентан велики помак, још увек су овим особама недоступни Центар за социјални рад, Фонд за запошљавање, Народна библиотека, школе, изузимајући ОШ “Симеон Араницки”, која је једина прилагођена особама са инвалидитетом.

Много гостију је било присутно на обележавању Дана особа са инвалидитетом, председник општине Стара Пазова Горан Јовић, затим Слободан Јовановић, председник ИО Савета МЗ Стара Пазова, Јово Бјелић директор Водовода, Ана Лепшановић директорица Полетарца и др.

Председник општине је нагласио да ће Феникс са његове стране увек бити подржаван, да би затим, у забавном делу програма одиграо један плес са Јелицом Деспот, без обзира на њена инвалидска колица, показавши на најлепши начин да су највеће баријере везане за инвалиде у људским главама, тачније да оне не би требале да постоје. Почасни гости те вечери били су: Александар Еди Медошевић, Зоран Тешић, Саша Медошевић, Васа Шорак и шармантна Сенка Панић, окупљени под именом “Нови споменари".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter