• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Завршетак прве фазе радова на комплексу базена између Старе и Нове Пазове

Јуче је обележен завршетак прве фазе радова на комплексу базена између Старе и Нове Пазове. Завршетак прве фазе радова обишли су представници локалне самоуправе у Старој Пазови у присуству представника Фонда за капитална улагања, који је издвојио 325 милиона динара за изградњу. Многим становницима старопазовачке општине остварио се вишедеценијски сан.

„Суштина је у томе да смо ми завршили прву фазу и да ће на радост свих наших суграђана, поготово оних најмлађих, први летњи дани 2012-те године бити прави спектакл на овом месту“, истакао је господин Јован Тишма, директор Дирекције за изградњу.
Старопазовчани више неће морати да иду на базене у друге општине, јер коначно имају свој. Три дечија базена површине око 600 м2, и дубине 30-40, 60 и 80 цм, прилагођених различитим узрастима деце. Такође ту су и два отворена базена за одрасле површине око 700 м2, дубине 80-120 и 140цм. Капацитет овог купалишта биће око 1 500 места. Ту се налази и објекат површине око 650 м2, који у свом садржају обухвата билетарницу са инфо пултом, хол, кафе бар, свлачионице, гардаробе са касетама, тушеве, тоалете, амбуланту и др.

„Ово је завршетак прве фазе, даће Бог следеће године крећемо у другу фазу, што подразумева изградњу олимпијског базена“, нагласио је господин Горан Јовић, председник Општине Стара Пазова. Овој великој инвестицији од помоћи је био и Фонд за капитална улагања који је обезбедио 325 милиона динара.
„Задовољство је веће што у времену светске економске кризе постижемо овај велики успех. Дакле ми данас обилазимо радове да установимо како су они изведени, а изведени су оном динамиком и у оним роковима како је то прецизирано уговорима“, тврди Небојша Маленковић, директор Фонда за капитална улагања АП Војводине.

За пролеће је најављена изградња пешачко-бициклистичке стазе, 300 паркинг места за бицикле као и паркинге за аутомобиле. Током друге фазе радова треба да буде изграђен и олимпијски базен.

 

 

 


Више слика можете погледати ОВДЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter