• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Крајем прошле недеље почела је обнова, односно асфалтирање деонице пута Сурдук - Белегиш у дужини од три километра који је од виталног значаја за мештане Сурдука и Белегиша, посебно у летњим месецима када раде сурдучки базени и људи одлазе на Дунав.

Ова деоница је и веза житеља ових места са Инђијом и изласком на аутопут за Нови Сад и веома је фреквентна. Пут је, међутим, био у лошем стању и представљао је велики проблем и за мештане и за возаче. - Ова инвестиција у износу од око 16 милиона динара је још један доказ да општина Стара Пазова не брине само о урбаним деловима, месним заједницама Стара и Нова Пазова, него и о Подунављу, па и о насељу Сурдук које има веома мали број становника.
"Овај пут им је од виталног значаја, тако да користим прилику свима да се захвалим на стрпљењу јер је ово требало да се уради давно, али опет кажем, оно што смо обећали, испуњавамо." рекао је господин Јован Тишма, директор Дирекције за изградњу 10. децембра приликом обиласка радова. Председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић је подсетио да је ова деоница требала да се ради много раније али се за то нису били стекли услови. "Овде, као што видите, ради се равнајући слој, па затим следи завршни слој, тако да ће овај пут бити репрезентативан" нагласио је председник Јовић.
Драган Дроњак, председник Савета МЗ Сурдук и Драган Личанин, мештанин Белегиша и председник УО Дирекције сматрају да је за њихова места обнова ове деонице пута капитална инвестиција, а да је пут од изузетног значаја потврдили су и Владимир Пауновић, мештанин Сурдука и Белегишанин Мирослав Станисављевић који је апеловао на грађане да не бацају смеће поред пута.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter