• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

АПЕЛ СУГРАЂАНИМАРадови на реконструкцији раскрснице у центру Старе Пазове још увек трају. Први човек општине председник Горан Јовић обишао је радове и уверио се у њихово напредовање. Председник је искористио овај обилазак како би се обратио свим својим суграђанима о битним питањима везаним за поменуте редове. Сви радови теку по плану пројекта, а да ли ће завршни слој асфалта бити изливен на време, то зависи од временских услова.

Што се тиче платана који су исечени испред Евангелистичке цркве и који су довели до великог револта грађана, председник општине нагласио је, да је то учињено из безбедоносних разлога.

„Ја јесам задовољан досадашњим радовима али још једном апелујем на све суграђане, знам да су многи нервозни и љути због сече платана и мени је жао тих истих платана, али грађани морају да схвате да платани нису здрави, то је дрвеће које се сади ван насељених места, и не може ни једно дрво да буде важније од људског живота. На овом делу у центру ми ћемо засадити ново, већ формирано дрвеће, највероватније високе четинаре и то сребрну јелку, која ће бити украс Старе Пазове, као и чемпресе. Ако градимо град 21 века, онда треба и да размишљамо на нивоу тог века. Молим грађане да сачекају крај радова на раскрсници, јер ћемо имати једну од најлепших раскрсница у Србији али и шире. Ако хоћемо да Стара Пазова буде најлепши и најпросперитетнији град, онда морамо да будемо стрпљиви и да саслушамо реч стручних људи.“ Нагласио је председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић

Иако се због радова у центру непрестано стварају саобраћајне гужве, старопазовчани су стрпљиви, користе обилазнице, обазриво се крећу раскрсницом на којој тренутно нема семафора, додао је Јовић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter