• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

СПЕКТАКЛ ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕГрађани општине Стара Пазова, а и сви љубитељи рок групе "Рибља Чорба" имаће ту срећу и част да 31. децембар проведу на тргу Др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови, и уз тонове своје омиљене групе дочекају 2012. годину.

"Када организујемо концерте у оквиру "Културног лета" као и дочеке Нових година, ми увек имамо госте из читавог Срема, и Војводине, а то је само зато што доводимо најбоље, а ове године смо решили да доведемо најбоље међу најбољима, а то је група Рибља Чорба која ће 31. децембра, имати прилику да све пазовчане и све оне љубитеље правог рока који никад неће изумрети уведе у 2012 годину." Истакао је председник општине Стара Пазова господин Горан Јовић.

Организација припада као и увек Центру за културу на челу са Александром Баком, који ће бити организатор концерта.

Миша Алексић, члан групе "Рибља Чорба" изразио је велико задовољство што је дошао у Стару Пазову јер је Пазова диван домаћин. "Нама је изузетно велико задовољство што ћемо Нову годину дочекати на тргу у Старој Пазови, и мислим и надам се и волео бих да на дочеку Нове године у Старој Пазови буде више људи него што ће бити на тргу у Београду. Желим да истакнем, јер има неколико ствари које промовишемо: Прво изашао нам је бокс сет у издању ПГП-РТС-а са 12 цд-ова који до сада никад нису објављивани, такође Бори је изашла книга у издању Вечерњих Новости под називом "Шта је песник хтео да казе" , чији је први тираж од 20.000 примерака распродат, док се други тираж продаје невероватном брзином."

Рибља Чорба има пуно разлога да прослави 31. децембар у Старој Пазови, и да то буде фантастицан концерт.


"Моја књига није ни аутобиографија, ни збирка песама, него је "све и свашта" и била је најпродаванија књига на сајму, где је продато преко 3000 примерака. Морам да истакнем да Ви у Старој Пазови имате ту ретку срећу да Вам је председник општине рокер, и реално без лажне скромности, имаћете најбољи концерт за дочек Нове године у Србији и шире.


Низ пропратних манифестација ће пратити 31. децембар, и свакако ће то бити и промоција Борине књиге, и уобичајно дружење са децом, и дочек дечије Нове године, где ће такође бити Рибља Чорба. "Желим да напоменем да имамо и једно специјално изненађење, не само за пазовчане него и за све фанове Рибље Чорбе широм света, и схватите ме веома озбиљно, јер је у питању заиста јако велики пројекат где ће сви фанови и љубитељи Рибље Чорбе бити одушевљени и изненађени." додао је председник општине.


Рибља Чорба ће на тргу др. Зорана Ђинђића у Старој Пазови за дочек Нове године, 31. децембра, свирати преко 2 сата.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter