• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Предузетнице "Бистра" и председник Горан ЈовићЧетрдесет жена предузетница, које су само део удружења "Бистра" састало се у Спортском центру ФСС, са председником општине Стара Пазова, господином Гораном Јовићем.

Велики број представница нежнијег пола на челу са председницом удружења Оливером Мандић, добило је прилику да у пријатном амбијенту, уз кафу и колаче, поприча са председником и представи му своју фирму, свој рад и успех истог.

Председник општине, Горан Јовић са задовољством је саслушао сваку предузетницу понаособ, и истакао да је јако поносан што се толики број жена упушта у приватан бизнис, и да је то пре свега у данашње време храброст.
Потребе жена су специфичне у свим областима, економији, спорту, култури, породици, а статистика показује да 35 посто радњи и предузећа у старопазовачкој општини воде жене, које су често стуб бизниса.

Након двосатног разговора са председником, директор Спортског центра ФСС, господин Митар Николић, повео је предузетнице у обилазак спортског комплекса.

Пројекат „Предузетништво за жене - мере стимулације и афирмација једнакости” у оквиру којег је основано и Удружење предузетница „Бистра” подржао је и консултант УНИФЕМ-а за Србију.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter