• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

ОПШТИНА ПРЕЗЕНТОВАЛА СВОЈЕ ПОТЕНЦИЈАЛЕПо трећи пут, општина Стара Пазова представља своје потенцијале на Сајму локалне самоуправе, који се одржава на београдском сајму у хали 5. Председник општине Стара Пазова, господин Горан Јовић је у ексклузивној изјави за РТВ Стара Пазова, и Прву Српску ТВ, после отварања Сајма рекао да је то лепа прилика да општина Стара Пазова по трећи пут презентује своје потенцијале.

"Морам да кажем да се налазимо на изузетно добром месту и посебно ме радује да је наша презентација и наш штанд привукао велику пажњу не само посетилаца него и великог броја медија. Ми хоћемо да покажемо да смо општина бизниса и спорта, али хоћемо да кажемо да смо оопштина у коју треба доћи не само инвестирати него и живети." рекао је Горан Јовић.


Председник Србије Борис Тадић отворио је Сајам локалних самоуправа. Председник Тадић нагласио је, да наилази нови талас кризе: "Треба да се припремимо за нови удар и мислим да то можемо да учинимо. У том смислу улога државних институција и председника општина и градова је посебно важна. Потребно је у овом тренутку учини све да један део инвестиција које ће бити измештене, да буду привучене у Србију. Моја сугестија Вама је да својим пословима приступате методологијом којом дефинишете како нешто може." рекао је Борис Тадић и истакао да је то једини начин да обезбедимо нове инвестиције и нова радна места.

Министар за локалну самоуправу Милан Марковић је посебно говорио о значају новог Закона о локалној самоуправи: "У току је јавна расправа о закону о запосленима у јединицма локалне самоуправе, чиме ћемо заокружити сет реформских закона који су неопходни за свеукупну реформу државне управе. Закон почива на принципима професионализације, деполитизације, праћења и вредновања рада службеника, каријерном систему напредовања у служби и сталном стручном усавршавању." рекао је Марковић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter