• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

ПОЧЕТАК ПРОЈЕКТА СОЦИЈАЛНЕ ИНКЛУЗИЈЕ У Белој згради у Старој Пазови 17. октобра 2011. године одржана је конференција поводом званичног почетка пројекта Развој и јачање услуга локалне зајденице за децу са сметњама у развоју и њихове породице у Старој Пазови, Иригу, Пећинцима и Руми, а у оквиру програма ИПА 2008 ,,Социјална инклузија“, који спроводи и финансира Делегација Европске уније у Србији у партнерству са Министарством рада и социјалне политике, а уз подршку УНИЦЕФ-а и других партнера укључених у овај пројекат.


Горан Јовић председник општине Стара Пазова, која је и носилац пројекта, поздравио је присутне и истакао да се кроз међуопштинску и међусекторску сарадњу у спровођењу и успостављању услуга стварају шансе да свако дете са сметњама у развоју постигне највише што може и постане равноправни члан друштва.
Конференцији су присуствовали пројект менаџер Тамара Бабић, председник општине Ириг Владимир Петровић, председник општине Рума Горан Вуковић, сервис координатори: директорка ШОСО Антон Скале Тања Тодоровић, директор Центра за социјални рад општине Ириг Милан Бабић, начелница друштвене делатности општине Пећинци Драгица Петковић, директорка Центра за социјални рад општине Рума Даница Јеремић.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter