• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

javniuvidНа основу члана 50. Закона о планирању и изградњи (“Сл. гласник РС“, бр. 72/09 и 81/09, 64/10 и 24/11) и члана 19. Закона о стратешкој процени утицаја на животну средину („Сл. гласник РС“, бр. 135/04 и 88/10), Одељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова О г л а ш а в а

 

ЈАВНИ УВИД У УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН И ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ, РЕКОНСТРУКЦИЈЕ, МОДЕРНИЗАЦИЈЕ И ИЗГРАДЊЕ ДВОКОЛОСЕЧНЕ ПРУГЕ БЕОГРАД – НОВИ САД – СУБОТИЦА, ГРАНИЦА МАЂАРСКЕ, ДЕОНИЦА СТАРА ПАЗОВА – НОВИ САД НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

1. На јавни увид излаже се нацрт Урбанистичког плана и Извештај о старешкој процени утицаја Плана детаљне регулације, реконструкције, модернизације и изградње двоколосечне пруге Београд – Нови Сад – Суботица, Граница Мађарске, деоница Стара Пазова – Нови Сад на територији општине Стара Пазова на животну средину, у периоду од 01. октобра до 31. октобра 2011. године.

2. Нацрт Урбанистичког плана и Извештај о старешкој процени утицаја Плана детаљне регулације, реконструкције, модернизације и изградње двоколосечне пруге Београд – Нови Сад – Суботица, Граница Мађарске, деоница Стара Пазова – Нови Сад на територији општине Стара Пазова на животну средину, биће изложени у приземљу зграде Општине у Старој Пазови, Светосавска 11, у канцеларији број 21, радним данима од 8,00 до 14,00 часова.

3. Примедбе на нацрт Урбанистичког плана и Извештај о старешкој процени утицаја Плана детаљне регулације, реконструкције, модернизације и изградње двоколосечне пруге Београд – Нови Сад – Суботица, Граница Мађарске, деоница Стара Пазова – Нови Сад на територији општине Стара Пазова на животну средину, заинтересована правна и физичка лица могу да доставе у писаној форми за време трајања јавног увида Одељењу за урбанизам и грађење Општинске управе Стара Пазова, најкасније до 31. октобра 2011. године. Правно или физичко лице које је поднело примедбу у писаном облику може исту да образложи на јавној седници Комисије за планове СО Стара Пазова.

4. Јавна седница Комисије за планове СО Стара Пазова за нацрт Урбанистичког плана и Извештај о старешкој процени утицаја Плана детаљне регулације, реконструкције модернизације и изградње двоколосечне пруге Београд – Нови Сад – Суботица, Граница Мађарске, деоница Стара Пазова – Нови Сад на територији општине Стара Пазова на животну средину, одржаће се 03. новембра 2011. године у 15,00 часова у згради Општине Стара Пазова, сала 28/I спрат.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter